Κυλιόμενο κείμενο

Προτού τα μάτια μπορέσουν να δουν, => Πρέπει να έχουν μάθει να μη δακρύζουν!... Προτού τo αφτί μπορέσει ν ‘ακούσει,=> Πρέπει να έχει χάσει την ευαισθησία του!... Προτού η φωνή μπορέσει να μιλήσει,=> Πρέπει να έχει γίνει ανίκανη να πληγώσει!... Προτού η καρδιά μπορέσει ν’ αγαπήσει,=> Πρέπει να έχει μάθει να μην πονάει!... Μόνο τότε τα μάτια θα μπορούν να δούνε την αλήθεια, το αυτί να την ακούσει, η καρδιά να αγαπήσει κάθε κρίκο της αλυσίδας του μικρόκοσμου, και η γλώσσα θα μπορεί να μιλήσει χωρίς να πληγώσει ούτε έναν απ' αυτούς τους κρίκους του μικρόκοσμου. "Μοναχικός Λύκος" - Μιχάλης I. Γκουντέβενος

Αποποίηση ευθύνης...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ… , => Δεν ήμαστε δημοσιογραφική σελίδα, και ως εκ τούτου δεν επαληθεύουμε τα θέματα, απλά κάνουμε αναμετάδοση θεμάτων, ειδήσεων, videos, κλπ. και όχι ρεπορτάζ. Για παράπονα, ενστάσεις ή αντιρρήσεις απευθυνθείτε στην ΕΝΕΡΓΗ πηγή της είδησης που υπάρχει στο τέλος κάθε Ανάρτησης και κάθε θέματος (Ο διαχειριστής: Μιχάλης I. Γκουντέβενος)

''Πάμε στοίχημα''

Αγαπητοί αναγνώστες

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ… , => Στείλτε τις απόψεις σας, την ιστορία σας, το θυμό σας, τα παράπονά σας, τα δικάσας θέματα στο email μας: mc-goud@hotmail.com, και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε... ( δεν χρειάζεται να εγγραφείτε!...) (Μιχάλης I. Γκουντέβενος - Διαχειριστής)...

Σχόλια από "Μοναχικός Λύκος"


Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" θεωρεί αυτονόητο ότι όλοι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα σχολιασμού, κριτικής και ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θα θέλαμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν θα δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, ή υβριστικού, ή προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές μας, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Οπότε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η σελίδα "Μοναχικός Λύκος" δεν θα δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τον εκάστοτε συντάκτη τους και το περιεχόμενό τους δε συμπίπτει κατ' ανάγκην με την άποψη της σελίδας μας.


Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χρυσός Αριθμός – Η Χρυσή Τομή Ή Χρυσός Λόγος – Η Συμπαντική Αρμονική Σταθερά Φ=1,618 Όπως Προκύπτει Από Το Ομηρικό Κείμενο.





Ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 είναι αυτός με βάση τον οποίον η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα δομεί τον τέλειο ανθρώπινο σκελετό.
Είναι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ αριθμός της τελειότητας-αρμονίας, είτε άφορα δόμηση ανθρώπινων σωμάτων ,είτε αφορά έννοιες.
Στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ ο χρυσός αριθμός Φ=1,618 προκύπτει από τις ταυτότητες των [4] πρώτων λέξεων της .
Πριν 2853 χρόνια ο συγγραφέας της Οδύσσειας γνώριζε τον χρυσό αριθμό [Φ].Άλλη μια αποκάλυψη που μας οδηγεί ακόμη πιο κοντά στο συμπέρασμα πως η Οδύσσεια αποτελεί σίγουρα μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού.


Και μην ξεχνάτε πάντα πως το μήνυμα απευθύνεται πρωταρχικά και θα μπορούσα να πω αποκλειστικά σε αυτούς που μιλούν και πραγματεύονται την Ομηρική-Ελληνική γλωσσα.Εδω έγκειται και η τεράστια ευθύνη των σύγχρονων Γήινων Ελλήνων για το επιτυχημένο η όχι μέλλον του πλανήτη μας.

Απλά όπως το κάθε τι που μας δίνουν οι δημιουργοί μας μέσω της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ.

Άνδρα =156[3]
Μοι=120[3]
Εννεπε=195[6]
Μουσα=711[9]

Έχουμε τους αριθμούς [3] –[3] –[6] –[9] που αποτελούν τις ταυτότητες των [4] πρώτων λέξεων.

Η σειρά ακεραίων αριθμών που προκύπτει είναι σειρά «φιμπονατσι» ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ η συνέχεια της έχει ως εξής,

3-3-6-9-15-24-39-63-102-165-267-432-699-1131-1830-2961 κ.ο.κ.

Τα αριθμητικά δεδομένα της σειράς ακεραίων αριθμών έχουν ως εξής.

Α1=3
Α2=3
Α3=α1+α2 = 6
Α4=α2+α3 = 9
Α5=α3+α4 = 15
Α6=α4+α5 = 24
Α7=α5+α6 = 39
Α8=α6+α7 = 63
Κ.ο.κ.
Από τον τέταρτο αριθμό [9] και στη συνέχεια όλοι οι αριθμοί προκύπτουν από τον πολλαπλασιασμό του προηγούμενου αριθμού με τον χρυσό αριθμό Φ=1,618.

Επίσης από τον λόγο 699/432 και στη συνέχεια όλοι οι λόγοι αποδίδουν ακριβώς το Φ=1,618 χωρίς καμία παρέκκλιση.

Με αυτά τα δεδομένα η αλληγορική ερμηνεία των [4] πρώτων λέξεων είναι η εξής, [πες μου άνδρα για την Ελληνική Έλικα [μούσα] και τον τρόπο που δομεί τον ανθρώπινο σκελετό βάση του χρυσού ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ αριθμού Φ=1,618]

Πέρα όμως από το δώρο του χρυσού αριθμού [Φ] προς την ανθρωπότητα, μέσω της Οδύσσειας και τον ρόλο του στην δόμηση του ανθρώπινου σώματος, θα πρέπει να δούμε και τον ρόλο του στο Ελληνικό Γραμμαριθμικο Σύστημα.

Ο ρόλος αυτός, ιδιαίτερα σημαντικός ,παραμένει άγνωστος στους περισσότερους ερευνητές και ουδέποτε εξηγήθηκε η αναλύθηκε σε βάθος.

Με τον ίδιο τρόπο που δομεί το σώμα μας με τις τέλειες αναλογίες , δομεί και τις έννοιες των λέξεων, αποκαλύπτοντας τον επόμενο τέλειο-αρμονικο προορισμό της εξέλιξης τους.


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε εδώ τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επικοινωνήστε μαζί μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης